Shoplog: Maybelline,Clinique, La Roche Posay

Vandaag heb ik een kleine shoplog voor jullie. Het is niet veel maar omdat ik dit toch altijd leuk vind om bij anderen te zien, besloot ik het ook eventjes met jullie te delen. Ik heb vorige week paar beauty producten gekocht bij de etos, apotheek en de luchthaven Dusseldorf.

IMG_1261

Ik heb vorige week  bij de etos een maybelline new york bb cream gekocht. Dit is een lichte foundation zonder toegevoegde oliën. Ook maakt het een mooie natuurlijke glow. De kleur hecht mooi en past super bij mij gezicht. de foundation blijft bijzonder lang zitten. Als je een rode plek of puist hebt zorgt de foundation niet dat die geheel verdwijnt maar maakt hem wel aanzienlijk minder:) ik ben erg tevreden over deze foundation. Voor een tube met een inhoud van 30 ml betaal je € 9,99. Zeker een aanrader!!

IMG_1260

Op de achterzijde van de tube staat een lijstje met de 8-tal dingen die deze BB Cream zou moeten doen:

– Geeft een natuurlijke glans
– Verbeterd de huid conditie
– Bevat een SPF30
– Hydratatie gedurende de dag
– Egaliseren
– Olie vrij en voelt daardoor niet zwaar aan
– Past zich aan de natuurlijke teint aan
– Verfrissend

 

Clinique all about oog crème heb ik bij de vliegveld  gekocht in Duty Free winkels. Deze is mijn tweede potje en ik ben er erg tevreden over. Deze vochtrijke oogcrème helpt de zichtbaarheid van donkere kringen, zwellingen en fijne lijntjes te verminderen. Kalmeert, verzacht en beschermt dankzij een krachtige cocktail van antioxidanten en anti-irritanten. Boost de natuurlijke collageen productie.

IMG_1259

Beschermt de vochtbarrière van de huid tegen vrije radicalen. De mate waarin deze oogcrème zijn werk doet is voor mij middelmatig. Hij hydrateert echt geweldig, hij geeft mijn huid echt dat fijne en gehydrateerde gevoel en ook mijn donkere kringen zijn even aanwezig ‘s ochtends als toen ik deze niet gebruikte. Zwellingen onder mijn ogen heb ik niet dus hier kan ik niet over meespreken en ook van de anti-oxidanten is niets te merken.

Ik had de afgelopen maanden wat last van acné op mijn kin, te wijten aan stress. Als puber heb ik echter nooit last gehad van acne. Na wat onderzoek te doen heb ik de La Roche Posay Effaclar Duo crème gekocht. Wat beloofd het merk zelf over dit product: Corrigerende en exfoliërende verzorging tegen onzuiverheden. Bestrijdt ernstige onzuiverheden en maakt verstopte poriën vrij. De poriën zijn gezuiverd. Onzuiverheden, ook ernstige verdwijnen. De huid is zuiver en glad. Het evenwicht wordt hersteld zodat de huid weer de kwaliteiten van een gezonde huid krijgt.

IMG_1258

Over het algemeen vind ik het een goed product. Het is zeker een product dat geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Ik gebruik de crème zelf in de ochtend en in de avond na het reinigen van mijn gezicht. Ik vind alleen niet dat de crème ervoor zorgt dat mijn mee-eters ook maar een beetje verdwijnen of verminderen en ook vind ik dat mijn huid na een halfuur alweer een beetje vettig aanvoelt.

Voor het gezicht kan je het beste een speciale zonnebrand creme gebruiken die speciaal bedoeld is voor je gezicht. Hiermee bescherm je je gezicht goed en ga je schadelijke effecten van de zon tegen. La Roche-Posay komt nu met de Anthelios XL dry Touch Cream SPF50. Deze is speciaal voor je gezicht bedoeld. Meestal krijg ik nog wel eens puistjes als ik gewonen zonnebrand creme op mijn gezicht gebruik. En daarom nog een reden om er een te gebruiken die speciaal voor je gezicht bedoeld is.

IMG_1257
De Anthelios XL dry Touch Cream SPF50+, best een lange naam maar goed. Dit is net wat dunner van structuur en ook minder vet. La Roche-Posay Anthelios XL dry Touch Cream SPF50+ is speciaal ontwikkelt voor een huid met zonne-intolerantie. Zo’n product voor de gevoelige huid kan praktisch bij elk huidtype gebruikt worden.

beautyandugly

Geef een reactie