Bourjois cream blush

Bourjois viert dit jaar het 150-jarig bestaan van de eerste blush die zij ooit creëerden. Daarom brengen ze een geheel nieuwe generatie blush uit. De nieuwe Cream Blush bevat een speciale crèmepoedertechnologie die van een crème in een poeder verandert, zodra je deze uitsmeert op de huid. Deze fijne en ultrazachte poeder geeft een fluwelen gevoel als een tweede huid.

IMG_1310

 

Er zijn vier kleuren verkrijgbaar:

– Nude Velvet
– Healthy Glow
– Rose Tender
– Sweet Cherry

Wat belooft Bourjois  met deze nieuwe cream blushes: “Deze blush bevat een crèmepoedertechnologie die verandert bij contact met de huid. Met de vingertoppen neem je een beetje van deze zachte crème, brengt het aan op de jukbeenderen en deze verandert onmiddellijk in een ultrafijn en zijdezacht poeder. Dankzij deze nieuwe technologie biedt de Cream Blush een lichte en fluwelen textuur met het revolutionaire effect van een tweede huid: niet alleen het gevoel en het comfort van een crème, maar ook het perfect verdoezelende van een poeder’’.

IMG_1313

Ik heb hem meegenomen in de kleur 02 Healthy Glow is wat donkerder perzik met een subtiel glittertje en 04 Sweet Cherry is een iets diepere oudroze tint zonder glittertjes. Deze is de donkerste van alle drie. Aanbrengen is heel erg makkelijk. Je gaat met je vingertoppen door de blush heen en wrijft het uit op je wangen op de gewenste plek. Je kan het heel makkelijk met je vingers uitwerken en vervagen.

De verpakking is rond en herkenbaar als Bourjois. Je opent het doosje door middel van de drukknop die op de voorzijde zit. Ook zit er een spiegel in de verpakking ,natuurlijk heel erg handig!!

IMG_1307

Ik ben super enthousiast over de Bourjois Cream Blush en gebruik ze met veel plezier. De blush  makkelijk aan te brengen is en lekker lang blijft zitten.

 

De blush kost € 10,99 en ligt vanaf heden in de winkel.

 

beautyandugly

One Comment

Geef een reactie