Review: Lush Lemony Flutter

Ik heb  zoveelste review over dit zogenaamde wonderproduct van Lush gehoord en gelezen. Ik wou deze al heel lang eens proberen, maar,  er zit  geen Lush winkel in mijn buurt. Toen ik de Lush winkel zag in Amsterdam heb ik Lush lemony Flutter nagelriemboter gelijk gekocht. Ik werd erg vriendelijk geholpen en ze had de Lemony Flutter ook bij me aangebracht en ik merkte dat mijn nagelriemen gelijk zachter werden.

IMG_0956

Ik denk dat ik de crème nu ongeveer een kleine maand gebruik en smeer elke dag mijn nagels een keer in.  Ik merk echt een verbetering in mijn nagels.Mijn nagelriemen en nagels hebben er nog nooit zo gezond uit gezien. Normaal splijten mijn nagels heel vlug en ook breken ze rap af. Nu breken ze nagenoeg niet meer af en als ik mijn nagel voel, voelt ze gewoon steviger.

IMG_0953

Hij zit in een normale verpakking. Gewoon standaard zwart.Als je het blikje open doet ruik je meteen al die heerlijke ingrediënten  Hij ruikt zo heerlijk naar, citroen. Gewoon heerlijk! De crème zelf is een beetje korrelig, maar als je het uit smeert lost alles op tot een olie. Je masseert de crème in je nagelriemen en laat het even intrekken Het duurt ongeveer een minuutje of vijf voordat het volledig is ingetrokken. Dat duurt dus langer dan een normale handcreme. Daarom smeer in mijn vingers ook altijd in voordat ik ga slapen.

IMG_0952

Achterop zie je de ingrediënten lijst, maar wat ik zo leuk vind is dat er ook een sticker op staat van degene die het gemaakt ( of verpakt! ) heeft. Datum van maken en gebruik tot.. omdat er natuurlijke ingrediënten inzitten is het maar beperkt houdbaar. Nou krijg ik het met gemak op, dus ruim voor de einddatum heb ik alweer een nieuwe gekocht.

IMG_0955

Lemony Flutter is in eerste instantie bedoeld als nagelriem crème maar het is zo’n heerlijk voedend en verzorgend product dat je het op meerdere manier kunt gebruiken. Zo kun je er verkleurde nagels mee opfrissen en lichter mee krijgen door het een paar dagen achtereen op de nagels in te smeren maar ook droge tenen/teennagels, knokkels, ellebogen, hielen en andere droge plekjes kunnen helemaal zacht worden als je het er op smeert. Je begrijpt dat ik dat niet vaak doe met dit potje wat ik heb.

IMG_0954

Lush zelf zegt:

De lemony lutter is ontwikkeld voor je nagelriemen, de cacaoboter en allerleu andere oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Dat bevordert de nagelgroei, dus als je nagels snel splijten en breken is dit het wondermiddel!

Het ruikt heerlijk naar citroen, dus is goed voor je humeur maar helpt ook om je nagels wat op te lichten, dus als je nagels wat verkleurd zijn moet je dit zeker ook een paar dagen achter elkaar gebruiken, ze knappen er enorm van op.

Lush Lemony Flutter kost €10,65 en is verkrijgbaar bij alle winkels van Lush en de Lush Webshop. Dit lijkt misschien heel prijzig, maar als je kijkt naar hoe lang je met dit product doet is het spotgoedkoop! Ik ben fan en ik blijf dit product altijd trouw kopen.

beautyandugly

Geef een reactie