Opgemaakte Producten Deel 1

Vandaag laat ik voor het eerst zien welke producten ik de laatste tijd heb opgemaakt.Op andere blogs zie je het vaak voorbij komen dit soort artikelen en video’s. Ik  vind  het zelf altijd interessant om te zien wat andere mensen hebben opgemaakt. Daarom schrijf ik ook een artikel over mijn opgemaakte producten. Veel plezier!!!

IMG_0910

Als eerste begin ik met  haarproducten. Ik heb geen roos, maar wou Head & Shoulders uit proberen. De eerste maanden vond ik het heel goed maar een tijdtje daarna maakt het mijn haar een beetje slap en vettig. Ik heb het wel opgemaakt maar zal ik het voorlopig niet meer kopen. De andere shampoo is de Johnson’s baby. Die gebruik ik voor om mijn kwastjes te wassen. Dit koop ik bij de Action dus mooi goedkoop  en werkt goed. Pro set haar spray  gebruik ik  al lang  en ben er nog steeds heel erg tevreden over. Ik vind deze haarspray heel erg goed, omdat hij niet plakt en heel de dag goed blijft zitten, tevens droogt deze haarspray je haar niet uit, dus heb je geen last van pluizend haar. Wella curl mousse brengt mijn krullen in mooi model. Ik vind het een mooi product omdat  het je haar tegen hitte van fohn of krultang goed  beschermt. Daarom hoefde ik geen andere product voor tegen hitte gebruiken. Maar,  ik ga toch even een andere merk proberen.

IMG_0913

De oogmake-up reinigingslotion van Nivea heb ik al vaker gebruikt en het is erg fijn!  Deze reinigt alle oog  make-up goed maar deze haalt geen waterproef make-up goed weg). Ik gebruik al een tijdtje geen oog make-up remover  maar ik doe het met een amandel olie of met kokosolie. Het bevalt me beter dan een chemische reinigingsproduct.

IMG_0912

Ik gebruik deze een tijdtje voor me gezicht reinigen. Deze is mijn tweede flacon. Het is een dagelijkse peeling gel, er ziet in kleine schrub korreltje om je gezicht tegen puistjes en zwarte puntjes af te krijgen. Ik gebruik het om de dag maar,  je mag het ook elke dag gebruiken.Ik vind dat het prima werkt maar ik ga nu een andere product proberen.

Vichy Lipidiose nutritive crème bi-exfoliante vond ik niet echt een goed product. Ik heb er geen mening over.

Chanel precision dag crème en oog crème heb ik vorige maand opgemaakt. Deze crème laat mijn gezicht er echt gezond uitzien en het absorbeert super snel! De rest van de dag was het alsof ik niets op mijn huid had. De crème zelf is fantastisch voor mensen met een normale of vettige huid. Het heeft een bescherming SPF 15. Ik had deze vorige jaar gekocht dus bij de parfumerie een vernieuwde formule  wordt gekocht.Ik ben eigenlijk opzoek naar een andere dagcrème, omdat ik laatste tijd last van puistjes heb. Chanel Precision Beauté Initiale Eye gel belooft dat het vervaagd kringen, wallen, en eventuele beginnende lijntjes vermindert. Dit komt doordat de oog crème vitamine C en E bevat, en mineralen zoals magnesium, koper, mangaan en zink. Dit moet je ogen energie geven, en het hersteld en vernieuwd de huid.

IMG_0914

Essence long lasting eye pencil is mij enige make up product die ik  laatste maanden op heb gemaakt. Deze oog pen gebruik ik heel lang en ik ben er heel tevreden over. Het kost 1,99 euro bij Kruitvat dus het is en goedkoop en werkt heel goed.Echt aanrader !!

IMG_0911

Dat waren mijn mijn opgemaakte  producten van de afgelopen twee maanden. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

 

beautyandugly

Geef een reactie