HOW-TO: Rode Lippenstift Aanbrengen

Hallo iedereen!! Door privacy redenen was ik helaas een tijdje afwezig. Na deze pauze ben ik weer heel gemotiveerd en zal ik weer proberen dagelijks wat te posten.

Het is bijna de feest dagen en lip kleur die het meest charmante effect creëert, zonder twijfel is rood. Het oogt chic en het valt op. Ik vind rode lippenstift erg mooi tijdens de feestdagen. Als je van plan bent rode lippenstift te gaan dragen, moet je zeker verder lezen. Hoe simpel het ook lijkt, toch zijn er een aantal basis technieken voor het aanbrengen van rode lippenstift. Omdat de rode kleur van je lippen onthult alle gebreken.

.Stap voor stap uitleg (hoe breng je rode lippenstift aan?)

IMG_2102

1- Verzorging van de lippen; Bevochtig de lippen met een beetje water en pak je tandenborstel. Ga met kleine ronde bewegingen over de lippen. Hierdoor gaan alle kleine velletjes weg en worden de lippen als het ware gescrubd. Breng een beetje lippenbalsem aan, dit hydrateert de lippen.

guli

2- Foundation of concealer; Begin dan met een basis van een dun laagje foundation of concealer. Zo creëer een soort basislaag, waardoor de kleur langer blijft zitten.(Mac Pro Longwear Concealer)

guli2

 

3- Gebruik een lip potlood; Een lip potlood is altijd aan te raden. Hiermee kun je de randen van je lippen precies tekenen, zodat de lippenstift niet buiten de randen van je lippen komt. Ook is een lip potlood een goede basis voor de lipstick.(Essence lipliner)

 

guli3

4- Tot slot;  Nu is het tijd voor de lippenstift. Je kunt hier het beste een penseeltje voor gebruiken. Je werkt nauwkeuriger en ook hierdoor blijft de kleur langer op je lippen. Je start in het midden en smeert het langzaam naar buiten toe. Na de eerste laag, dep je de overtollige lipstick weg met een doekje of wc-papiertje. Dan breng je de tweede laag aan. Om ervoor te zorgen dat er geen lippenstift op je tanden beland, tuit je je lippen in een ov- vorm rond je wijsvinger en veeg je de overtollige lippenstift weg.(Mac Red Lippenstift)

En klaar!

 

guli4 guli5

beautyandugly

Geef een reactie