STAP VOOR STAP EEN NATUURLIJKE MAKE-UP

De trend is de laatste jaren de nude look, waarbij je er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Dat betekent niet dat er weinig of geen makeup bij te pas komt.
nude-makeup-03
Stap 1
Een schone huid
Een gereinigde, schone huid is de basis voor een fris en natuurlijk uiterlijk. Reinig je huid met een passende reiniger. Dan een goede dagcrème aanbrengen die je huid nodig heeft.
DSC03979
Stap 2
Concealer en foundation
Kijk naar donkere plekken onder je ogen of rode vlekjes en werk ze bij met een concealer. Gebruik daarna een lichte vloeibare foundation. Gebruik niet te veel en verdeel het goed over je gezicht zodat het nauweljks zichtbaar is.
DSC03982

Stap 3
De wenkbrauwen
Zorg dat de vorm van je wenkbrauwen goed is. Kam je wenkbrauwen en werk ze desnoods bij met kleur als dat nodig is. Doe dat b.v. met oogschaduw die wat kleur betreft dicht in de buurt komt van je eigen kleur.
tips voor top wenkbrauwen

Stap 4
Oogschaduw
Gebruik de lichtere kleur in de binnenkant en laat de donkere kleur overlopen vanaf het midden, zodat je een frisse blik krijgt. Zorg ervoor dat beide kleuren zeer dicht in de buurt van je eigen huidskleur zitten!
DSC03994

Stap 5
Mascara
Mascara zorgt voor een open, frisse blik en dient daarom, zelfs bij een natuurlijke look, niet vermeden te worden. Geef je wimpers een laagje bruine mascara, dat staat natuurlijker dan zwarte mascara.
DSC03993

Stap 6
Blusher
Neem een rozige of perzik kleurige blusher en accentueer hiermee je jukbeenderen. Gebruik een grote zachte kwast zodat de blush goed uitgewreven kan worden.
DSC03988

Stap 7
Lipgloss
Breng wat kleurloze lipgloss aan. Vind je dat te kleurloos, kies dan een natuurlijke kleur lipstick of gekleurde lipgloss.

doğal-dudak-kremi-300x200

 

beautyandugly

Geef een reactie