Foundation

DSC04045

Een foundation geeft een fris en licht gevoel en maakt de teint egaal. Het is goed om per seizoen de kleur van de foundation aan de kleur van je huid aan te passen. Kies een teint de de natuurlijke huidkleur zo dicht mogelijk benadert en test de foundation op je gezichten zelf of je kaaklijn en niet op je hand of pols. Eventueel ga je naar de Douglas, ici paris, sephora, MAC, dan heb je zeer vriendelijke make up artists die je graag helpen met de juiste kleur te vinden.
l’oreal true match foundation

DSC04046
De foundation zelf is erg vloeibaar. Niet creme achtig of iets dergelijks. Ik breng het met de flat kabuki kwast van de sigma. Ik ben echt heel tevreden over deze foundation. Een pompje werkt snel en hygiënisch en is ook nog eens erg makkelijk met doseren. Het flesje is van glas.Ik vind glas namelijk erg mooi en niet goedkoop staan.
Chanel Perfection Lumière Foundation

DSC04047
Ik ben een fan van vloeibare foundation, vooral ook omdat ik met andere foundationsoorten gewoon niet overweg kan. Eenmaal aangebracht op mijn gezicht zie ik een matte egale finish. De dekking is super! De meeste onregelmatigheden op mijn huid zijn verborgen en mijn teint is egaal. Wat ik wel een nadeel vind is de prijs van dit schatje. Hij kost namelijk al rond €42-, wat best een aanslag op je portemonnee is.
Estée Lauder Double Wear Foundation

DSC04040
De foundation is één van de meest verkochte foundations wereldwijd en dat is zeker niet voor niets. De foundation is langhoudend en geschikt voor een normale tot vette huid.De foundation smeert fijn, dekt extréém goed en geeft een mooi effect.Het enige nadeel is helaas zit er geen pompje op de foundationfles, maar je kunt deze er wel los bij kopen.

beautyandugly

Geef een reactie