Shoplog: Clinique, Maybelline, Essence, Rimmel,Loreal

Afgelopen dagen heb ik veel make-up producten gekocht en er was tijd om een shoplog artikeltje schrijven. Kruidvat had paar weken geleden  een ontzettend leuke actie, namelijk 1+1 gratis op het hele make-up assortiment. Dat kon ik dus niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan. Dus vandaar dat ik wat heb ingeslagen. Ook ben ik eventjes bij de Ici Paris geweest. Kijken jullie even mee naar de producten?

IMG_2160

Eerst begin ik met de Clinique Chubby Sticks Intensede. Ik heb veel goede reacties over deze lipstick gelezen en gehoord, dus ik wilde het ook proberen. Ik heb  er gelijk twee van gekocht in de kleuren curviest caramel en Chunky Cherry. De romige textuur van de stick is goed  voedend, ze voeden je lippen waardoor ze heel zacht worden en ze geven je lippen gelijk een leuk kleurtje. Ze blijven redelijk lang met een mooi kleur in je lippen. Heel fijne product.

IMG_2163

Ik had een drogstore foundation en concelear nodig en met actie van de Kruitvat kon ik dat gelijk scoren. Ik heb de foundation van  Maybelline Fit me gekocht. Het  is goed dekkend en glijdt perfect over mijn huid. Ik heb de kleur 250. De foundation blijft lang zitten, dekt erg goed en ziet er mooi uit maar, ik vind hem niet echt natuurlijk. Als je een natuurlijke dekking van een foundation wilt, dus de Fit me is niet een goede keuze.

IMG_2157

Eingelijk gebruik ik  altijd Mac pro longwear concelear  en ik vond het prima, maar deze keer wilde ik iets anders proberen en ik heb de Maybelline super stay 24 concelear gekozen. De concealer geeft een heel mooi egaal en natuurlijk resultaat. De dekking is vrij heftig. Dus goedgekeurd!!

IMG_2153

Verder heb ik de Essence get big lashes normaal en waterproef  mascara’s gekocht. Ik heb ze nog niet gebruikt. Ik heb  goede reacties over deze mascara  gelezen. Ik ga ze zo snel mogelijk proberen. Ik ben wel benieuwd hoe het eruit zal zien.

IMG_2158

Ik heb twee lippenstiften van de Rimmel Londen Lasting Finish Lipstick -Kate Moss Collection gekocht. Ik heb ze eigenlijk voor me zussen  gekocht. Ik heb de kleuren 01 felle rode en 113 lichte nude. De lipsticks zijn prima gepigmenteerd en enorm romig om makkelijk te aanbrengen. Ik hoop dat ze het mooi vinden.

IMG_2156

Laatste twee producten heb ik voor mijn voorraad gekocht. Ene is de LOreal Super Liner en die andere is de Essence Longlasting Eyepencil. Ik gebruik beide al jaren en ben er heel erg tevreden mee.

IMG_2154

Ik ben heel erg blij met me aankooptjes. Ik hoop dat jullie mijn artikeltje leuk vinden.

 

 

beautyandugly

Geef een reactie