Outfits van Maxima op 30 april 2013

Gisteren op 30 april was een belangrijke dag voor Nederland . Het was tijd voor Koningin Beatrix om afstand te doen van de troon en deze over te dragen aan haar oudste zoon, Prins Willem-Alexander. Heel Nederland keek uit naar 30 april, de troonswisseling.

maxima

Maxima ziet er altijd prachtig uit. De verwachtingen van de outfits voor de kroning van haar man waren dus hoog. Tijdens het afscheidsdiner van koningin Beatrix droeg Máxima een rode japon van Italiaanse ontwerper Valentino. Het is niet de eerste keer dat Máxima deze jurk droeg. Ook tijdens de 60e verjaardag van prins Charles droeg ze dit rode exemplaar.

m1nxe7bcangi

Maxima  de laatste Koninginnedag én de kroning van haar man, verscheen eerst in een mooie poederroze jurk  van het Belgische modehuis Natan.De bovenkant van de japon was opvallend met een soort bloem, maar ook aan de onderkant was gedacht: gemaakt van geborduurde zijde met kristallen lovertjes in poederroze en zilver.Deze stof kreeg Máxima cadeau van haar schoonmoeder Beatrix, die het voor haar meenam uit Turkije.

maxima1

Tijdens in inhuldiging droeg ze een beeldschone blauw jurk en mantel van de Nederlandse Jan Taminiau. Op haar hoofd prijkte een letterlijk schitterende tiara die Koning Willem III voor zijn vrouw Koningin Emma liet maken. De kleur blauw stond haar fantastisch en het model was perfect voor haar lijf. Prinses Beatrix en de drie kinderen van het koningspaar waren ook gehuld in blauw.

maxima 4

max

Tot slot was ze aan het einde van de dag gehuld in een donkerrode outfit van, opnieuw, Jan Taminiau. De jurk is gemaakt van zijden crêpe met sierlijke banen van robijnrood kant. Het kant en de zijden crêpe zijn met elkaar verbonden door geborduurde guirlandes. Het borduursel bestaat uit driedimensionale rode bloemetjes, pailletten en kristallen.

maxim maxim2

maxima22

Zelf vind ik Maxima er altijd geweldig uitzien,maar tijdens de inhuldiging zag ze er toch nog eens veel mooier.Ik vind de jurkjes van de prinsessen zeker in het geheel passen. Ook vind ik dat we niet mogen vergeten hoe Koningin Beatrix eruit zag. Ook zij droeg erg sierlijke en stijlvolle outfits dat er erg Koninklijk uitzag!

beautyandugly

Geef een reactie