Mijn haarverzorging

Vandaag laat ik jullie de producten voor mijn haar zien, die ik op dit moment gebruik. En waar ik ook erg tevreden over ben! Ik heb lang golvend haar.

DSC04057

DSC04071

Als shampoo en conditioner gebruik ik op dit moment head & schouders 2 in 1 classic die ik erg fijn vind. Ik wissel trouwens erg vaak van shampoo en conditioner, ik heb niet een bepaalde favoriet.Ik was me haar niet elke dag, wanneer je je haar elke dag wast, went je haar hier aan en zal het ook sneller vet worden.Daarom was ik mijn haar om de twee dagen. Na twee dagen voelt mijn haar vet en moet ik het zeker weer wassen.

DSC04052

DSC04069
De bovenstaande drie producten gebruik ik wisselend. Het ligt er net aan wat mijn haar nodig heeft en waar ik zin in heb. Ik gebruik een keer in de week een masker/olie voor me haar. Op dit moment gebruik ik als haarmasker van  John Frieda full repairHet werkt prima en maakt mijn haar zacht en glanzend. Pure kokosolie: Ik ben fan ! Ik gebruik het ongeveer 1x in de twee -drie weken , hangt er een beetje van af. En gebruik ik ook af en toe gemixte olijfolie. Het is een wonder middel voor haaruitval. Ik ga een aparte post erover schrijven. Enige nadeel is dat het heel erg stinkt.

DSC04054

Voor stijling producten ben ik wel wat kieskeurig. Ik heb golvend haar daarom gebruik ik meer producten voor krullende haar. Ik ben heel tevreden over de bovenstaande producten. John Frieda Dreams Curls ik gebruik dit product al langer dan een jaar. Ik vind het goed werken. Als ik dit in nat haar gebruik en droog het met mijn handen door te knijpen of met de diffuser, dan heb ik een mooie krullen! Ik gebruik Wella Proseries Volume Mousse  voor los haar, voor opsteekkapsels, … eigenlijk voor alles! Het werkt  ook gewoon erg goed! Gliss Kur Oil Elixer  een verzorgende, beschermende olie voor je haar.De serum heeft een erg fijne werking. Ik gebruik de serum op droog haar. Maar het is ook te gebruiken op handdoekdroog haar. De serum geeft veel glans in mijn haar, het ziet er direct verzorgder uit en voelt ook nog eens lekker zacht aan. De beschermingsspray voor de stijltang/krultang Poker straight heb ik dit product bijna twee jaar, ik gebruikt het als ik mijn haar wil stylen of  krullen. Het help erg goed als je een hot iron gebruikt het beschermt het erg goed, het ruikt lekker. Ik zou het zeker weer kopen.

beautyandugly

Geef een reactie