Maybelline Color tattoo 24HR

IMG_0833

Afgelopen zomer waren ze daar dan eindelijk: de Maybelline Color Tattoos. In de VS waren ze al langer te koop en op blogs werd er lovend over gesproken. Nu zijn ze dus ook al een tijdtje te koop in Nederland. De Maybelline Color Tattoo is eigenlijk een oogschaduw op gel basis, een soort smeerbare oogschaduw dus. Je kunt ze als basis, oogschaduw of eyeliner gebruiken. Ik gebruik het persoonlijk liever als basis. De oogschaduw komt in een glazen potje. Erg handige en fijne verpakking.

Maybelline Color Tattoos 24HR beloven:

• 24 uur lang de meest intense en langdurige kleurverzadiging op je oogleden;
• Crème formule is makkelijk uit te smeren, en de kleur blijft lang levendig en zal niet creasen;
• Veilig voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

65 – Pink Gold is echt een enorm mooi kleurtje, roze met een subtiele gouden glitter. Heel erg mooi, de cream-gel oogschaduw is zoals gezegd lekker creamy en werkt erg prettig. Helaas houdt die bij mij geen 24H door mijn iet-wat vettige oogleden. Maar voor mij geen probleem, eerlijk gezegd.

IMG_0837

35-Bad to the Bronze is een hele mooie bronskleur. De textuur is heel erg creamy en gemakkelijk uit te smeren. Je zou denken dat het dan juist snel gaat smudgen op de oogleden, maar het product droogt snel op wanneer het is aangebracht op de oogleden, en dan blijft het ook lang zitten zonder te smudgen. Letterlijk een color tattoo effect!

IMG_0836

In het algemeen ben ik er erg tevreden over, ze blijven vast erg lang zitten en zijn goed gepigmenteerd. Daarnaast blenden ze erg mooi. Goede kwaliteit dus! Dit is zeker een aanrader voor iedereen die van mooie ooglooks maken houdt. Je kunt echt alle kanten op met de Color Tattoo’s!

IMG_0847

De Maybelline Color Tattoo oogschaduws zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat en Trekpleister. De Etos heeft nu een fijne aanbieding waarbij alle Maybelline producten 1+1 gratis zijn. Normaal kost zo’n tattoo je €10,49, maar nu kun je hem scoren (of eigenlijk twee) voor de helft! Rennen! Inslaan dus!

beautyandugly

Geef een reactie