EYELINER: Gelliner & Vloeibare eyeliner

Eyeliner, ik draag het bijna elke dag.Soms heb ik periodes dat ik even geen eyeliner draag, maar over het algemeen een eyeliner is mijn onmisbaare make-up product. Ik begon jaren geleden met een zwart oogpotloodje, maar tegenwoordig gebruik ik liever een vloeibare eyeliner of een eyeliner op gelbasis. Mijn absolute favoriete gel eyeliners zijn toch echt de MAC Fluidlines. Ik ga vandaag jullie vertel over vloeibare eyeliner en gelliner.

DSC04095

Gelliner: Het is een zachte substantie, die je met een kwastje aanbrengt. Ik gebruik het liefst een schuin afgesneden kwastje  van Sigma maar af en toe gebruik ik ook  dunne eyeliner kwast van Sigma. Makkelijk op je ooglid en ook op je waterlijn te gebruiken. Ik vind het makkelijker in gebruik als oogpotlood, het blijft ook langer zitten: zeker op je waterlijn!  Ik vind gelliner heel prettig en gebruik mijn MAC fluidline bijna dagelijks.   Pas op dat je een een gelliner goed afsluit, gelliners kunnen makkelijk uitdrogen en dan heb je er niets meer aan. De andere nadeel  is dat MAC Fluidlines eyeliner niet enorm diepzwart is, hij is toch nog wel een beetje aan de lichte kant.

DSC04119

DSC04115

Hier zie je goed wat ik bedoel, de eyeliner is geen pikzwarte streep zoals ik hem wil. Maar over het algemeen ben ik enorm tevreden met deze eyeliner.

DSC04165

DSC04168

Vloeibare eyeliner: Is perfect om een strak lijntje mee te zetten. Vloeibare eyeliner blijft heel goed zitten en is zeker geschikt voor een mooi lijntje boven je oog, langs je wimperrand. Veruit de meest lastige eyeliner om mee te werken maar als je hier eenmaal goed in bent is het een super product. Liquid eyeliners kunnen zowel dik als heel dun aan worden gebracht en kunnen waterproof zijn. Ik gebruik nu  l’oréal super liner . De kleur blijft intens en houdt de hele dag, zonder uit te lopen en zonder te vlekken.Tijdens het proberen verbaast ik me wel door de kleur. Wow! Dit is echt pikzwart. De zachte en soepele aanbrengstift, zorgt  dat het aanbrengen gemakkelijk, snel en gelijkmatig gaat. Er staat trouwens dat je goed moet schudden voor gebruik en dat helpt ook echt. De verpakking vind ik in elk geval erg mooi!

DSC04145

DSC04147
DSC04171
DSC04177
De eind conclusie is Gel eyeliners zijn echt fool-proof en ideaal om te gebruiken als je net met eyeliner begint. Je zal snel merken dat dit type eyeliner prettiger werkt dan een vloeibare eyeliner, omdat je over een gel eyeliner meer controle hebt. Het is in het begin misschien een beetje oefenen, maar je zult merken dat je snel nette lijntjes kan trekken. Ik vind  de gelliner prettiger dan de vloeibare eyeliner.

beautyandugly

Geef een reactie